Бойовики «ДНР» стверджують, що до них на змагання їздять діти з неокупованого РФ Донбасу

Бойовики «ДНР» стверджують, що до них на змагання їздять діти з неокупованого РФ Донбасу

Зокрема, повідомляється, що юні спортсмени приїжджали на турнір з кікбоксингу

У так званій ДНР стверджують, що українські спортсмени взяли участь у юнацькому чемпіонаті з кікбоксингу цієї самопроголошеної проросійськими бойовиками республіки.

«Близько 120 спортсменів з «ДНР» і підконтрольних Києву населених пунктів Донецької області взяли участь в дводенній відкритій першості республіки серед юнаків і дівчат», - повідомляють тамтешні сайти з посиланням на прес-службу міністерства молоді, спорту та туризму «ДНР».

«11 березня завершилася відкрита першість «ДНР» з кікбоксингу серед юнаків та дівчат 2008-2009 та 2010-2011 років народження, який пройшов у палаці спорту «Шахтар». Близько 120 спортсменів з Донецька, Макіївки, Горлівки, Єнакієвого, Кіровського, Жданівки, Шахтарська та Луганська протягом двох днів змагалися у таких розділах кікбоксингу, як фул-контакт, лайт-контакт, К-1, фул-контакт з лоу-кік», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі уточнили, що «в межах гуманітарної програми із возз'єднання народу Донбасу в першості також взяли участь 12 осіб з підконтрольних Києву Волновахи, Слов'янська та Артемівська».

За інформацією організаторів змагань, два спортсмена зі Слов'янська завоювали срібні медалі у розділі фул-контакт, крім того, у розділі лайт-контакт срібним призером став кікбоксер з Артемівська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: