Британець Ділліан Вайт про можливий бій з Усиком: Його не знають уболівальники

Британець Ділліан Вайт про можливий бій з Усиком: Його не знають уболівальники
Ділліан Вайт
Фото взяте з skysports.com

Один з кращих супертяжів не розуміє, навіщо йому поєдинок з українцем

Топ-супертяж (понад 90,7 кг) з Великобританії Ділліан Вайт (25-1, 18 КО) не впевнений у тому, що зустрінеться 13 квітня у Лондоні (Великобританія) на стадіоні «Вемблі» з чемпіоном-співвітчизником, володарем титулів WBA Super, IBF , WBO Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

За словами Вайта, жодних переговорів про поєдинок з Джошуа не було.

Через це британець розглядає альтернативні варіанти. Вайт нарахував всього п'ять боксерів-суперважковаговиків, у поєдинках з якими є хоч якийсь сенс.

Абсолютного чемпіона у крузервейті (до 90,7 кг) українця Олександра Усика (16-0, 12 КО), який у 2019 році планує дебют у хевівейті, у списку Вайта немає.

Британець пояснює це так: «Для мене зараз є тільки п'ять супертяжів: Ентоні Джошуа, Тайсон Ф'юрі, Джаррелл Міллер, Домінік Брізіл і Діонтей Вайлдер. Решта мені не цікаві. Усик? Так, він хороший. Але його не знають уболівальники. І він не говорить по-англійськи».

«Поєдинок з Усиком для мене – точно не великий бій, а саме великі бої мене цікавлять, - говорить Вайт. - Хардкорні вболівальники боксу, звичайно ж, будуть дивитися бій Вайт vs Усик, але виникне проблема з тим, як би продати цю подію максимально великому числу покупців».

Нагадаємо, Олександр Усик розповів, за яких умов перейде до Православної церкви України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: