Бронзовий призер чемпіонату України потрапить у груповий етап Ліги Європи

Бронзовий призер чемпіонату України потрапить у груповий етап Ліги Європи

Про це стало відомо після того, як у фінал Кубка вийшли «Динамо» та «Шахтар»

Факт участі у фіналі Кубку України «Динамо» та «Шахтаря», що зустрінуться 9 травня у Дніпрі, визначив ситуацію з представництвом нашої асоціації у єврокубках сезону-2018/19.

Два перші призери Прем’єр-ліги, а такими достроково стали команди Паулу Фонсеки й Олександра Хацкевича, стартуватимуть у Лізі чемпіонів, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

За п’ять турів національної першості залишилося з’ясувати, з якого раунду клуби розпочнуть свої виступи.

Чемпіон отримає путівку до групового етапу, віце-чемпіон – до третього кваліфікаційного.

У Лізі Європи Україну представлятимуть три клуби. Одразу до групового етапу разом із 16-ма іншими учасниками мав би потрапити володар кубка країни, але склад фіналістів – майбутніх учасників Ліги чемпіонів – наддав таке право бронзовому призеру Прем’єр-ліги.

У свою чергу, п’ята команда УПЛ стартуватиме у другому раунді кваліфікації, а четверта – у третьому. Таким чином, українським делегатам для потрапляння до основної сітки потрібно буде пройти трьох і двох суперників відповідно.

Чемпіон УПЛ стартує у груповому раунді Ліги чемпіонів. Жеребкування відбудеться 30 серпня, а перший тур – 18/19 вересня.

Віце-чемпіон УПЛ стартує у третьому кваліфікаційному раунді. Жеребкування – 23 липня, матчі – 7/8 серпня та 14/15 серпня.

Бронзовий призер УПЛ стартує у груповому раунді Ліги Європи. Жеребкування – 31 серпня, перший тур – 20 вересня.

Четверта команда УПЛ стартує у третьому кваліфікаційному раунді. Жеребкування – 23 липня, матчі – 9 серпня та 16 серпня.

П’ята команда УПЛ стартує у другому кваліфікаційному раунді. Жеребкування – 19 червня, матчі – 26 липня та 2 серпня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: