Брюссель можуть виключити з числа господарів Євро-2020

Брюссель можуть виключити з числа господарів Євро-2020

У столиці Бельгії затримується будівництво стадіона

Брюссель може втратити право на проведення матчів чемпіонату Європи 2020 року через затримку будівництва стадіону.

Про це повідомляє Reuters.

Організатори не можуть приступити до зведення стадіону турніру через те, що досі не отримали дозвіл на будівництво і сертифікати екології.

Генеральний секретар Королівської бельгійської футбольної асоціації Коен де Брабандер підкреслив, що надія на успішне вирішення проблем ще є, але остаточне рішення буде приймати УЄФА.

За його прогнозами, дозвіл на будівництво буде отримано протягом 150 днів, а стадіон буде зводитися від 12 до 18 місяців. Після того, як минулого тижня в Брюсселі були подані нові документи для будівництва арени, УЄФА може дочекатися грудневого засідання виконкому і затвердити остаточний список міст.

На честь 60-річчя чемпіонату Європи УЄФА проведе Євро-2020 в 13 містах по всьому континенту. За три матчі групового етапу і по зустрічі 1/4 фіналу відбудуться в Санкт-Петербурзі (Росія), Римі (Італія), Мюнхені (Німеччина) і Баку (Азербайджан).

Ще вісім міст приймуть по три матчі групового етапу і по-відповіді 1/8 фіналу - Копенгаген (Данія), Бухарест (Румунія), Амстердам (Нідерланди), Дублін (Ірландія), Більбао (Іспанія), Будапешт (Угорщина), Брюссель і Глазго (Шотландія).

Півфінали і фінал змагань відбудуться на стадіоні «Вемблі» в Лондоні.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, фінальний матч Ліги чемпіонів сезону 2018/19 відбудеться на стадіоні «Олімпійський» в столиці Азербайджану Баку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: