Це треш: тенісист Стаховський шокований тим, що наговорили Усик і Ломаченко в російському фільмі

Це треш: тенісист Стаховський шокований тим, що наговорили Усик і Ломаченко в російському фільмі
Одіозні боксери не перестають дивувати Сергія Стаховського
Фото - Instagram Сергія Стаховського

Сергій вважає, що Усика здатен перевиховати лише аперкот британця Ентоні Джошуа

Перша ракетка України, тенісист Сергій Стаховський відреагував на вихід російського документального фільму «Здрастуй, брат, Христос Воскрес» за участю українських боксерів Василя Ломаченка та Олександра Усика.

«Це срака. Я цей фільм не дивився і не збираюся. Ми живемо у вільній країні, де кожен може робити те, що хоче. Але це треш, - сказав Стаховський у коментарі Tribuna.com. – Наші медіа розділені. У нас є канали, які пропагують, що у нас громадянський конфлікт. Для них цей продукт – супер. Вони його будуть розкручувати і показувати. Нам потрібно писати статті, що це треш.

Хтось із них сказав, що царі сваряться, а люди вмирають (цитата Усика - прим.). А які царі? Там регулярні війська Росії. Якби Путін стріляв – це одне. Але коли тисячі солдатів приїжджають, коли артилерійські академії здають залік, стріляючи з Ростовської області на територію України – це нормально?»

Пояснення для Усика і Ломаченка Стаховський бачить одне: «Пояснити це можна легко: Ентоні Джошуа б'є аперкот Усику в третьому раунді, і все з'ясовано. Ми не можемо їх змінити. Вони люди зі світовою популярністю і найкрутіші боксери в світі. Але ми їх можемо зараз прирівнювати до Алієва. А в чому різниця? Алієв же теж говорив, що коронавірусу немає, що це – фігня.

Якби Усик і Ломаченко були адекватними, це був би величезний плюс для України. Оскільки якби хтось із них сказав: «Дивіться, люди, тут справу Гандзюк зливають, оскільки прокурорів переводять у підвішений стан і вони не знають, буде у них робота чи їх звільнять.

Якби вони це зробили, це був би нереальний плюс для української громадськості, адже вони поширювали б меседж, про те, що відбувається в країні і тоді нашій владі було б складніше говорити ті речі, які їм потрібно, бо правда інша».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: