Чемпіонат Європи з легкої атлетики. Українські естафетні команди спокійно вийшли у фінали

Чемпіонат Європи з легкої атлетики. Українські естафетні команди спокійно вийшли у фінали

Касьянова змушена була знятися з чемпіонату Європи.

Ранкова програма четвертого дня чемпіонату Європи-2016 з легкої атлетики подарувала українцям змішані емоції. З одного боку, маємо трьох фіналістів, проте з іншого, не обійшлося без втрат.

 Обидві українські естафети 4х400 метрів в Амстердамі вийшли до фіналу. Жіноча команда у складі Юлії Олішевської, Ольги Бібік, Тетяни Мельник і Ольги Земляк зробила це, вигравши свій забіг (3.27,75 хв).

 Натомість чоловіки полоскотали нерви до останнього, адже команди набігали на фініш ледь не стіною. Проте Віталій Бутрим усе ж вивів нашу четвірку на друге місце у забігу, чим також забезпечив пряме потрапляння до вирішальної стадії змагань (3.03,93 хв). На перших трьох етапах бігли Данило Даниленко, Євген Гуцол і Володимир Бураков.
 В основному колі змагань зі стрибків у висоту вболіватимемо за Андрія Проценка. Він з другої спроби подолав кваліфікаційний рубіж у 2,25 м. На жаль, припинили боротьбу на чемпіонаті Європи ще два наші співвітчизники – Юрій Крімаренко (2,23 м) і Дмитро Яковенко (2,19 м).
 На другий день семиборства Анна Касьянова   виходила четвертою і у секторі для стрибків у довжину мала хороші шанси поліпшити цю позицію. Проте під час виконання першої спроби підвернула ногу. Попри набряк, Анна виконала ще один стрибок (5,63 м), після чого була змушена відмовитися від продовження змагань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: