«Чорноморець» зіграв внічию з молдавським «Динамо-Авто»

«Чорноморець» зіграв внічию з молдавським «Динамо-Авто»
ФК Чорноморець. Фото: chernomorets.odessa.ua

Весь поєдинок ініціатива була на боці «моряків»

«Чорноморець» у неділю, 25 березня, провів контрольний поєдинок з молдавською командою «Динамо-Авто», яку очолює знаменитий у минулому гравець збірної СРСР Ігор Добровольський.

Як інформує прес-служба клубу, матч почався на 45 хвилин пізніше запланованого часу, оскільки молдавська команда затрималася з прибуттям до Одеси.

Весь поєдинок ініціатива була на боці «моряків». «Чорноморець» до перерви міг забити чотири рази. На 18-й хвилині удар Чорнія зі «стандарту» Аврам парирував перед собою, а Матяж буквально на мить не встиг на добивання.

На 29-й індивідуальний прохід Матяжа увінчався «пострілом» від кута штрафного майданчика - м'яч пройшов поруч із дальньою стійкою. На 33-й Ковалець обігравши двох опікунів, з вигідної позиції не зміг нанести потужний удар, і м'яч став легкою здобиччю воротаря тираспольської команди.

Однак, в кінці першого тайму Пащенко подав м'яч зі «стандарту» від бічної лінії, і Жалбе випередив Суаіба в повітрі - 0:1.

З перших хвилин другої половини гри «Чорноморець» кинувся вперед, «моряки» розігрували цікаві комбінації, але в завершальній фазі атак їх підводила неточність.

Кілька разів в центрі уваги опинявся Ковалець. І якщо на 48-й хвилині Кирилу завадила відзначитися неточність, то на 60-й він забив ефектний гол: підхопив м'яча, який відлетів увійшов в штрафний майданчик по центру і виграв «дуель» у воротаря «Динамо-Авто» - 1:1.

Товариський матч

«Чорноморець» - «Динамо-Авто» - 1:1

Голи: Ковалець(60) – Жалбе(43)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: