«Десна» перед матчем із «Шахтарем» підсилилася вже екс-футболістом київського «Динамо»

«Десна» перед матчем із «Шахтарем» підсилилася вже екс-футболістом київського «Динамо»
Дмитро Хльобас. Фото ФК «Десна»

Дмитро Хльобас підписав повноцінний контракт до 2021 року

До «Десни» приєднався ще один гравець – екс-футболіст «Динамо» Дмитро Хльобас.

Наприкінці червня поточного року у нападника закінчився термін дії контракту з «Динамо», інформує офіційний сайт чернігівського клубу.

Хльобас народився 9 травня 1994 року у місті Лохвиця, там і почав займатися футболом. Першим клубом Хльобаса стала «Енергія» (Ромни).

В 11 років після одного з дитячих турнірів в Києві був запрошений у ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського, де пройшов всі ступені навчання.

29 липня 2011 року дебютував у матчі молодіжних команд проти «Металурга» (2:0). Відразу Хльобас став основним гравцем молодіжної команди.

17 листопада 2012 року у віці 18 років дебютував за основну команду «Динамо» у матчі чемпіонату України проти донецького «Металурга», вийшовши на заміну на 68-й хвилині.

У лютому 2015 року на правах оренди перейшов в ужгородську «Говерлу». Із лютого 2016-го захищав кольори полтавської «Ворскли».

У липні 2017 року київське «Динамо» знову віддало футболіста в оренду. Дмитро перебрався до мінського «Динамо». На початку 2018-го форвард повернувся до Києва.

З 2007 року виступав за юнацькі збірні України різних вікових категорій. 13 листопада 2014 року дебютував у складі молодіжної збірної України у товариському матчі проти однолітків з Туреччини (2:0).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: