«Дніпро» ледь не втратив перемогу у матчі плей-офф Суперліги проти «Запоріжжя»

«Дніпро» ледь не втратив перемогу у матчі плей-офф Суперліги проти «Запоріжжя»
Фото ФБУ

Аутсайдер дав фавориту гідний бій на його майданчику

Беззаперечний лідер регулярного чемпіонату Суперліги «Дніпро» вирвав перемогу у першому матчі чвертьфіналу в останньої команди.

Початок зустрічі виправдав очікування, у яких не передбачалося особливих проблем у поєдинку фаворита сезону з аутсайдером, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Запорожці не дозволили зробити «дніпрянам» традиційний потужний стартовий ривок, та все ж відпустили на вісім очок вперед за підсумками чверті.

Очікуваного продовження у другій 10-хвилинці не вийшло. Захист «Дніпра» не завжди справлявся з випадами гостей, і ті поступово скоротили відставання до двох очок. На перерву команди пішли за невеликої переваги у п’ять очок на користь фаворита чемпіонату.

Такий перебіг зовсім не влаштовував господарів. Тому з поновленням гри вони значно посилили тиск. Та поступово запал «Дніпра» зійшов нанівець. З 16-ти очок відставання «Запоріжжя» зменшилося лише до трьох.

Гості відчули можливість вирвати надважливу гостьову перемогу, продовжували намагатися витискати максимум з можливого. «Дніпру» вистачило сил відірватися лише на вісім очок з початку четвертої чверті.

Натомість гості знову додали, і поступово відставання знову було майже подолано. Прорив Анісімова за майже хвилину до кінця основного ігрового часу наблизив «Запоріжжя» на відстань лише двох очок. Уболівальники «Дніпра» захвилювалися, та все ж втримати переможний рахунок вдалося.

Суперліга України з баскетболу

1/4 фіналу

БК «Дніпро» – БК «Запоріжжя» – 85:82 (21:13, 22:25, 18:20, 24:24)

Дніпро: Тимофеєнко - 14 + 10 підбирань, Глєбов - 14 + 6 передач, Ревзін - 12, Шундель - 11+ 7 передач.

«Запоріжжя»: Щепкін - 16, Кожемякін - 15, Нікітін - 12, Анісімов - 11 + 6 підбирань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: