Допінг російському керлінгісту могли підсипати партнери по команді або тренер

Допінг російському керлінгісту могли підсипати партнери по команді або тренер
Олександр Крушельницький. Фото REUTERS

Принаймні, такі чутки ходять усередині Федерації керлінгу Росії

Федерація керлінгу Росії (ФКР) запросила відео з камер спостереження, щоб визначити, як мельдоній міг потрапити в організм керлінгіста Олександра Крушельницького.

Про це заявив перший віце-президент організації Андрій Созін, передає «Спорт-Экспресс».

«Є якась незрозуміла версія, що друга пара – Настя Москальова зі своїм партнером – могла це зробити. Але який сенс? Вони не відібралися на Олімпіаду. Вони були спаринг-партнерами Крушельницького та Бризгалової», - сказав він.

«Запрошення отримала перша пара. До того ж, у другої пари були зворотні квитки у Росію. Виходить, вони кинули таблетку, щоб Крушельницький і Бризгалова не виграли там? На 100%, звичайно, я не можу виключити таку версію, але я логічно розмірковую, тому у ній сильно сумніваюся», - додав Созін.

На запитання, чи допускає він, що підкинув мельдоній спортсмену хтось із російської делегації, яка була у Японії, очільник ФКР відповів: «Тоді тільки тренер».

Саме тому, за словами Созіна, Росія і запросила зображення з відеокамер і на стадіоні, і в готелі, і в олімпійському селищі, щоб дізнатися, хто міг підсипати мельдоній у пляшку Крушельницькому.

Нагадаємо, друга допінг-проба російського призера Олімпіади показала позитивний результат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: