Друга ліга. «Агробізнес», «Прикарпаття», «Дніпро-1» і «Металіст 1925» здобули перемоги

Друга ліга. «Агробізнес», «Прикарпаття», «Дніпро-1» і «Металіст 1925» здобули перемоги
Фото ФК «Агробізнес»

Головні претенденти на підвищення у класі занесли до свого активу чергові перемоги

«Агробізнесу» довелося докласти чимало зусиль, щоб перемогти гостей із Вінниці – «Ниву-В», у складі якої з’явилося відразу вісім дебютанті.

На 54-й хвилині Павло Федосов майстерно реалізував свій вихід на побачення з воротарем подолян. Проте господарі відігралися доволі швидко, коли Андрій Кухарук потужним пострілом застав зненацька голкіпера гостей Кирила Злотара, інформує сайт ФФУ.

Наприкінці поєдинку гра проходила на зустрічних курсах, і все ж таки останнє слово залишилося за «Агробізнесом»: після передачі Андрія Скакуна Віталій Груша ударом із близької відстані схилив шальки терезів на бік своєї команди.

У цій же групі «Прикарпаття», покаране за недисциплінованість своїх уболівальників, змушене було проводити черговий домашній матч без глядачів. Утім, єдине, що гості з Хмельницького можуть занести до свого активу, так це те, що після удару Валерія Степаненка вони відкрили рахунок. Але це не вибило з колії іванофранківців, і вони ще до перерви завдяки старанням Володимира Боришкевича вирівняли становище.

А у другому таймі підопічних Володимира Ковалюка вже було не спинити, і вони здобули переконливу перемогу – 5:2.

А от лідери групи «Б» зуміли зберегти свої ворота недоторканими. Хоча після того, як бомбардир «Дніпра-1» Віталій Кірєєв на 41-й хвилині не реалізував пенальті, півфіналіст розіграшу Кубка України лише у другому таймі зумів довести свою перевагу над аутсайдером, «Металургом», завдяки влучним ударам Владислава Супряги, Юрія Бровченка та Владислава Войцеховського.

До Харкова повернувся досвідчений екс-гравець збірної України Едмар, якому після нетривалих виступів за один із американських клубів довірили бути капітаном «Металіста 1925». Долю протистояння слобожан з «Інгульцем-2» було вирішено ще до перерви, коли господарі після пострілів Владислава Краєва й Олега Синиці (двічі) довели рахунок до розгромного — 3:0.

На 89-й хвилині Михайло Стороженко змусив капітулювати воротаря гостей Максима Гурідова ще раз.

51224

Нагадаємо, що за підсумками групових турнірів путівки до Першої ліги здобувають по дві кращі команди кожної групи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: