Екс-гравці «Динамо» і «Металіста» увійшли у символічну збірну Південної Америки 2018 року

Екс-гравці «Динамо» і «Металіста» увійшли у символічну збірну Південної Америки 2018 року
Дуду

Дрім-тім Латинської Америки складена за схемою 3-5-2-1

Відоме уругвайське видання El Pais вручило нагороди найкращим гравцю і тренеру Південної Америки, а також склало символічну збірну регіону за 2018-й рік.

Дрім-тім Латинської Америки складена за схемою 3-5-2-1.

До її складу увійшли шестеро аргентинців, по два бразильці й колумбійці та уругваєць. Серед них два гравці, добре знайомі українським вболівальникам.

Хонатан Майдана, який виграв з «Рівер Плейт» Кубок Лібертадорес-2018, опинився на місці центрального захисника.

За харківський «Металіст», який вийшов на його трансферах у два мільйони євро мінусу, 33-річний гравець провів понад 50 матчів, відзначився асистом у Лізі Європи та заробив вісім жовтих карток. Майдана отримав 107 балів у відповідному голосуванні.

Інший екс-гравець УПЛ – 26-річний Дуду Перейра, який нині є капітаном «Палмейраса».

Правий вінгер колись виступав за «Динамо», вигравав Кубок України, забив чотири голи і віддав п'ять результативних пасів за понад 30 матчів.

Київський клуб купував його за п'ять мільйонів євро, а продав за три. Дуду визнали найкращим гравцем сезону в чемпіонаті Бразилії. У нинішньому ж опитуванні він набрав 106 голосів.

Зазначимо, що найкращим тренером 2018 в Південній Америці визнано Марсело Гальярдо («Рівер Плейт»). Звання гравця року дісталось 25-річному аргентинському вінгеру Гонсало Піті Мартінесу, який також представляє «Рівер».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: