Екс-тренер «Шахтаря» вважає, що перехід Ракицького в «Зеніт» може зміцнити відносини між Росією і Україною

Екс-тренер «Шахтаря» вважає, що перехід Ракицького в «Зеніт» може зміцнити відносини між Росією і Україною
Мірча Луческу

Луческу висловив доволі дивну думку з приводу переїзду українського захисника в чемпіонат Росії

Колишній головний тренер «Шахтаря» і «Зеніту» Мірча Луческу, прокоментував перехід захисника Ярослава Ракицького з донецького клубу в петербурзький.

На думку румунського фахівця, цей трансфер може зміцнити відносини між Росією і Україною.

«При чому тут політика? Ракицький - футболіст, а не політик або військовослужбовець. Я вважаю, що все навпаки - цей трансфер може зміцнити відносини між двома країнами. Довгий час в Росії грало багато українців. І навпаки - в українській Прем'єр-лізі були російські футболісти. Скільки зараз українців в РПЛ?», - заявив Луческу.

«А раніше - набагато більше. Селезньов грав в «Кубані», Бутко в «Амкарі», Зінченко в «Уфі» Але сьогодні чемпіонат Росії краще українського. Раніше сильні були «Дніпро» і «Металіст», «Шахтар» і «Динамо» постійно виступали на вирішальних стадіях єврокубків. Зараз все змінилося - українські футболісти їдуть в Росію, тому що там чемпіонат сильніший, більш цікавий, більш професійний», - додав Луческу.

Нагадаємо, 29-річний футболіст у понеділок підписав контракт з «Зенітом».

Раніше повідомлялося, що питання виклику новоспеченого захисника петербурзького «Зеніту» у збірну України буде вирішуватися тренерським штабом національної команди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: