Фанати «Тоттнему» благають клуб відмовитись від державних грошей

Фанати «Тоттнему» благають клуб відмовитись від державних грошей
Колаж фанатів клубу

«Тоттнем» приймає естафету ганьби від «Ліверпуля»

Група вболівальників «Тоттенхема» звернулася до клубу в зв'язку з його участю в державній програмі збереження робочих місць в умовах пандемії SARS-CoV-2.

Фанати обурені тим, що успішний клуб, який заробляє мільйони й отримує надприбутки, коли приєднався до державної програми, фактично забирає гроші у малого та середнього бізнесу, якому вони б стали у нагоді, а також - вичавлює їх з державного бюджету.

Ця програма передбачає компенсацію 80% заробітної плати співробітникам з державного бюджету. Раніше «Шпори» оголосили про включення 550 працівників в цю програму. 

Потім стало відомо, що «Тоттнем» не планує компенсувати співробітникам ті 20% виплат, що не покриваються державним бюджетом. При цьому тренерський штаб і гравці команди отримують зарплати в повному обсязі. Мова йде про мільйони фунтів.

«Ми постійно говоримо «Тоттнему»: зупиніться і подумайте ще раз. Зараз ми говоримо це чітко і публічно - перестаньте завдавати шкоди репутації клубу. Послухайте фанатів», - говориться у повідомленні.

Вчора стало відомо, що «Ліверпуль», який також планував увійти в держпрограму, відмовився від участі в ній і приніс вибачення. Про свою відмову вже заявили «Манчестер Сіті», «Бернлі» і «Манчестер Юнайтед», але відомо, що хитрою схемою хоче скористатись «Ньюкасл».



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: