Федерер провалився на турнірі в Маямі і віддав Надалю перший рядок рейтингу

Федерер провалився на турнірі в Маямі і віддав Надалю перший рядок рейтингу
Роджер Федерер. Фото: Eurosport

Федерер вперше з 2014 року програв два матчі поспіль

Швейцарський тенісист Роджер Федерер сенсаційно поступився у другому колі Мастерса в Маямі і розлучився з лідерством в рейтингу АТР.

У другому раунді Miami Open поки ще чинний чемпіон не впорався з подачею Танаса Коккінакіса. Австралієць, який займає в даний час лише 175-й рядок у рейтингу АТР, у вирішальному сеті неодноразово був за крок від поразки, але вистояв, а на тайбрейку покарав Федерера за нехарактерний для швейцарця високий відсоток браку (6:3, 3:6, 6:7).

Федерер вперше з 2014 року програв два матчі поспіль. Минулого тижня 20-кратний чемпіон Шоломів з матч-болів поступився Хуану Мартіну дель Потро у фіналі Мастерса в Індіан-Уеллсі.

Ранній виліт Федерера в Маямі призведе до нових перестановок на вершині рейтингу АТР. З 2 квітня першою ракеткою світу зі 100-очковим відривом від швейцарця знову стане Рафаель Надаль.

Після поразки Роджера Федерера найбільш рейтинговим тенісистом на Miami Open став Марін Чиліч, а у верхній частині турнірної сітки хороші шанси на фінал з'явилися у Олександра Звєрєва, Джека Сока і Томаша Бердиха.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: