Федір Ємельяненко – Чел Соннен: прогноз на бій

Федір Ємельяненко – Чел Соннен: прогноз на бій

В Анкасвіллі, штат Коннектикут, відбудеться бій Bellator 208, півфінал гран-прі важкоатлетів

На турнірі Bellator 208 у другому півфіналі Гран-прі важковаговиків відбудеться поєдинок Федора Ємельяненка та Чела Соннена.

Федір – відносно невеликий тяж, але Чел – і зовсім середньоваговик, який піднявся на дві категорії вище. Цього разу у Ємельяненка противник майже аналогічних габаритів: Соннен вище на 2 см, але руки на 8 см довше, ніж у росіянина.

Для Чела ключ до успіху бачиться лише один – валити суперника вниз та утримувати якомога довше у кожному з раундів. У стійці Федір низько тримає руки та вплутується в обміни, що ризиковано.

Але Ємельяненко швидший і різкіший за Соннена, і явно сильніше б'є.

Ємельяненко давно не бився з профільними борцями, але у штабі Федора це чудово розуміють, тому, звичайно ж, готувалися належним чином. До того ж, у росіянина величезний досвід у самбо, плюс нюанс з габаритами.

Соннен – борець, дворазовий чемпіон NCAA. Чудово переводить вниз через проходи в одну або дві ноги й ефективно контролює. У партері завдає ударів, але руйнівними похвалитися ніяк не може.

У стійці американець працює переважно двійками прямих або у поєднанні з боковими.

Зазначається, що головне для Федора – не йти стрімголов уперед, щоб не пропустити тейкдаун, а витягати на себе суперника, зустрічати та бити на відходах. У такі моменти Чел чимало пропускає.

Імовірно, бій не пройде всі раунди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: