Фесенко та Бобров допомогли своїм командам виграти. Результати українців закордоном

Фесенко та Бобров допомогли своїм командам виграти. Результати українців закордоном
Кирило Фесенко в атаці

Артем Пустовий також провів вдалий матч, але його команда програла

Центровий італійського «Авелліно» Кирило Фесенко допоміг своїй команді оформити виїзну перемогу у матчі Серії А проти «Торіно» (77:59).

Капітан української збірної за 22 хвилини набрав 15 очок, зібрав п’ять підбирань і зробив одну передачу, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Італійський клуб «Орландіна» українського форварда Дениса Яковлєва на виїзді поступився «Мілану» (54:91). Наш гравець, вийшовши у старті, отримав 23 хвилини ігрового часу, набрав чотири очки, зробив два підбирання й одну передачу.

Центровий збірної України Артем Пустовий отримав 32 хвилини ігрового часу у виїзному матчі чемпіонату Іспанії проти «Сарагоси». «Обрадойро» поступився з рахунком 93:87, а Пустовий відзначився 12 очками, сімома підбираннями та двома блок-шотами.

Захисник збірної України Сергій Гладир не врятував «Монако» від поразки у виїзному матчі чемпіонату Франції проти «Ле Ману» (85:94). Українець вийшов у старті, відіграв 24 хвилини, не набрав жодного очка, зробив два підбирання, три передачі й одне перехоплення.

В’ячеслав Кравцов вийшов у стартовій п’ятірці турецького «Ешкішехіру» й отримав 23 хвилини ігрового часу у домашньому матчі проти «Банвіту», який його команда програла з рахунком 80:81. Кравцов набрав сім очок, зібрав три підбирання, зробив перехоплення та блок-шот.

«Промітеас» українського захисника Олександра Липового на виїзді переміг «Ларіссу» у матчі регулярного чемпіонату Греції (89:81). Гравець збірної України віліграв лише шість з половиною хвилин, набравши два очки.

Форвард збірної України В’ячеслав Бобров провів традиційно вдалий матч за «П’єно Жвайгждес» у матчі чемпіонату Литви. Команда українця вдома перемогла «Нептунас» а Бобров за 25 хвилин набрав 18 очок, зібрав два підбирання, зробив три передачі й одне перехоплення.

Максим Корнієнко з литовського «Ювентуса» не врятував свою команду від домашньої поразки у матчі проти «Джукії» (75:79). Форвард збірної України, вийшовши у старті, відіграв 20 хвилин, набрав сім очок, зробив чотири підбирання та дві передачі.

Український бігмен румунського «Пітешті» Андрій Агафонов допоміг своїй команді розгромити «Динамо» (1114:65) у домашньому матчі. Українець, вийшовши у старті, відіграв 19 хвилин, набрав 11 очок, зробив три підбирання та дві передачі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: