Фонсека: Впевнений, що з «Феєнордом» зіграємо краще, ніж зі «Сталлю»

Фонсека: Впевнений, що з «Феєнордом» зіграємо краще, ніж зі «Сталлю»
Паулу Фонсека. Фото: ФК Шахтар

Наставник «Шахтаря» поділився очікуваннями від майбутнього матчу проти «Феєнорда»

Наставник «Шахтаря» Паулу Фонсека вважає, що домашній матч проти «Феєнорда» буде схожий на гру в Роттердамі.

Про це тренер заявив на прес-конференції, яка була присвячена матчу четвертого туру групового етапу ліги чемпіонів проти «Феєнорда».

«Місяць був дуже складним. Було багато матчів, перельотів, багато годин провели в готелях. Але до «Феєнорда» готувалися, як і до будь-якої іншої гри. Вивчали суперника, підготували відео, постаралися донести інформацію до гравців. Вивчити суперника, незважаючи на напружений графік, нам вдалося», - запевнив тренер.

«Ми провели відмінну гру в Нідерландах, якщо не брати до уваги перші хвилини матчу, коли ми піддалися пресингу суперника. Думаю, гра несильно зміниться - можливо зміняться 2-3 гравця у складах. За 2-3 тижні гра команд кардинально мінятися не може. Думаю, ми побачимо схожу гру в Харкові», - висловив думку Фонсека.

Тренер «Шахтаря» також повідомив, що один з лідерів його команди Бернард у хорошій формі і зможе допомогти у матчі проти «Феєнорда».

«Що стосується Бернарда, він знаходиться у відмінному стані і зіграє завтра», - сказав фахівець.

«Критика - це частина нашого життя і професії. Коли мені потрібно це зробити, я це роблю. Після гри зі «Сталлю» ми зібралися і поговорили з гравцями. Вони налаштовані і готові до матчу з «Феєнордом». Зрозуміло, що я не залишився задоволений самовіддачею і продуктивністю команди в матчі зі «Сталлю», але завтра все буде по-іншому», - підкреслив Фонсека.

Нагадаємо, матч «Шахтар» - «Феєнорд» відбудеться 1-го листопада, початок о 21:45

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: