Футбольна збірна України серед ветеранів зіграє на Кубку легенд у Грузії

Футбольна збірна України серед ветеранів зіграє на Кубку легенд у Грузії
Збірні України та Грузії перед матчем на Кубку легенд у 2018 році
Фото: ФФУ

Турнір відбудеться вже на цих вихідних

13 січня у Тбілісі відбудеться третій за ліком Кубок легенд, присвячений вшануванню пам’яті відомого футбольного функціонера Давида Петріашвілі.

В олімпійському палаці за престижний трофей змагатимуться шість збірних, сформованих із відомих футболістів минулих років.

Як інформує офіційний сайт Федерації футболу України, групи виглядають наступним чином:

Група А: Україна, Іспанія, УЄФА.

Група В: Грузія, Туреччина, ФІФА.

У межах групового етапу команди зіграють одна з одною. По дві найкращі вийдуть до півфіналів, переможці яких і визначать чемпіона у вирішальній грі.

За кожну з чотирьох національних збірних виступатимуть найкращі футболісти, які в різні роки захищали честь своїх країн, а за команди ФІФА та УЄФА – представники інших країн світу та Європи.

Збірна ветеранів України вирушить до столиці Грузії під керівництвом тренерів Анатолія Дем’яненка та Володимира Лозинського.

На поле у синьо-жовтих футболках вийдуть Віталій Рева, Олег Собуцький, Василь Рац, Володимир Бондаренко, Юрій Максимов, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Богдан Шершун, Андрій Донець, Андрій Воробей та Віталій Мандзюк.

Зіркові імена будуть і в інших учасників. Зокрема, у складі легенд ФІФА зіграють Жеремі Нжитап, Марко Матерацці та Нуно Гомеш.

Кубок легенд проводиться у Тбілісі з 2017 року. У перших двох розіграшах переможцями ставали господарі – збірна Грузії. Збірна України посідала друге та третє місця відповідно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: