Голкіпером «Роми», який не пропустив від «Шахтаря», цікавиться мадридський «Реал»

Голкіпером «Роми», який не пропустив від «Шахтаря», цікавиться мадридський «Реал»
Аліссон

Бразильський воротар дуже задоволений, що його гра цінується у футбольному світі

Голкіпер «Роми» та збірної Бразилії Аліссон зізнався, що чутки, що пов'язують його з мадридським «Реалом», йому приємні.

ЗМІ пишуть про інтерес декількох європейських топ-клубів до Аліссона – «ПСЖ», «Ліверпуля», який влітку нібито запропонує 70 млн фунтів за воротаря, а також «Реала», що особливо приємно бразильцеві, інформує goal.com.

Противник «Роми» із Серії А, «Наполі», теж вивчає ситуацію навколо Аліссон, однак навряд чи неаполітанці зможуть поборотися у фінансовому плані з вищевказаними клубами.

«Такі чутки тішать, цього не можна заперечувати», - заявив Аллісон Globoesporte.

«Людям подобається отримувати визнання. Я дуже щасливий, що мою роботу цінують. Це означає, я добре її роблю, за мною спостерігають. Особливо приємно, коли один з них – «Реал», - додав він.

«Реалу» вже кілька років приписують інтерес до різних голкіпером. Передбачається, що лише втручання Зінедіна Зідана, який вірить у нинішнього голкіпера «вершкових» Кейлора Наваса, не дало клубу купити нового голкіпера.

Серед імен, які пов'язують з «Реалом» – Давид Де Хеа з «Манчестер Юнайтед» і воротар «Челсі» Тібо Куртуа.

Нагадаємо, Аліссон не пропустив від «Шахтаря» у матчі-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, після чого «гірники» вибули з турніру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: