Харківський «Олімп» достроково став чемпіоном України з регбі-7

Харківський «Олімп» достроково став чемпіоном України з регбі-7

Це вже восьмий титул поспіль для клубу, який належить Олександру Ярославському

У суботу, 2 червня, за тур до завершення турніру, регбійний клуб «Олімп» достроково став чемпіоном України з регбі-7, здобувши перемогу над суперниками у Львові.

Про це повідомляє офіційний сайт харківського клубу.

Підопічні Вадима Колишкіна та Валерія Кочанова провели три матчі, за підсумками яких не залишили шансів суперникам і здобули перемоги, дві з яких – з великим рахунком.

«З року в рік ми доводимо, що є найсильнішими. Звичайно, ставати чемпіоном – це нелегко, але утримати чемпіонство ще важче. Я радий, що хлопці виконали тренерські установки, були єдиним колективом на поле та, перемігши у другому турі, достроково стали чемпіонами України з регбі-7», - сказав тренер РК «Олімп» Вадим Колишкін.

Чемпіонат України з регбі-7 складається з трьох турів. Перший пройшов в Одесі 20 травня, другий – у Львові 2 червня.

Третій тур чемпіонату, за підсумками якого «Олімп» офіційно оформить дев'яте чемпіонство, відбудеться на стадіон «Динамо» у Харкові 24 червня.

За підсумками перших двох турів, обігравши всіх суперників, «Олімп» достроково оформив чемпіонство, яке стало для клубу дев'ятим (восьмим поспіль).

У Львові «Олімп» розгромив спочатку «Гірник-ПАТ КЗРК» (38:0) і «Політехнік» (35:0), а потім обіграв ще й «Evolution`7» (15:5).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: