«Хімік» скоротив рахунок у півфінальній серії Суперліги проти «Дніпра» (відео)

«Хімік» скоротив рахунок у півфінальній серії Суперліги проти «Дніпра» (відео)
Фото ФБУ

Баскетболісти з Южного вперше у сезоні перемогли своїх конкурентів

«Хімік» не зміг утримати «Дніпро» у першій 10-хвилинці. Гості за чверть набрали 29 очок, реалізувавши 73% кидків з гри при 50% дальніх.

Южненці у дебюті гри атакували гірше та програвали щит, що вилилося для них у «-7» перед початком другої чверті, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

У другій 10-хвилинці гравці «Хіміка» нарешті почали влучати свої кидки та зуміли вирівняти гру, що отримало своє відображення на табло, перед великою перервою рахунок був рівним – 52:52.

Уже у дебюті третьої чверті Сидоров і Колтер на двох відзначилися чотирма влучними дальніми, завдяки яким «Хімік» отримав п’ять очок переваги і відправив «Дніпро» на тайм-аут. Після «хвилини» гості зуміли зупинити ривок суперника, відповівши своїм вдалим відрізком – 7:0. Однак останнє слово у чверті залишилося за южненцями, які повернули собі перевагу після двох точних триочкових від Марченка та результативного швидкого відриву у виконанні Колтера.

Піймавши кураж, южненці продовжили нарощувати перевагу. «Хімік» оформив потужний ривок 11:0, який став вирішальним у цьому матчі. Лише у другій половині заключної чверті «Дніпро» зумів трохи скоротити відставання, проте южненці зуміли довести матч до впевненої перемоги.

«Хімік» вперше у сезоні переміг «Дніпро» та скоротив відставання у півфінальній серії. Четвертий матч протистояння також пройде Южному, у середу, 18 квітня.

Суперліга України з баскетболу

Півфінальна серія

«Хімік» – «Дніпро» – 99:81 (22:29, 30:23, 24:17, 23:12)

«Хімік»: Колтер - 19, Сидоров - 15 + 5 передач, Петров - 15 + 9 підбирань, Павлов - 14 + 5 підбирань, Марченко - 12, Мальчевський - 10 + 6 підбирань.

«Дніпро»: Тимофеєнко - 18, Глєбов - 14, Ревзін - 12, Закурдаєв - 10.

Рахунок у серії – 1:2

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: