Хмельницьке «Поділля» – срібний призер чемпіонату України з регбі-15

Хмельницьке «Поділля» – срібний призер чемпіонату України з регбі-15
Регбісти «Поділля»

Ця команда вже вдруге поспіль завершує турніри на другому місці

Регбійний клуб «Поділля» завершив свій черговий сезон у чоловічій Суперлізі з регбі-15. Як і торік, хмельничани стали срібними призерами чемпіонату України.

Утім, в останньому матчі, який вони провели у рідних стінах, «Поділля» зіграло так, наче поєдинок проти львівського «Сокола» був занадто важливим, інформує ye.ua.

Вже перша атака хмельничан завершилася результативною спробою Вадима Сівака. Вадим, забігаючи наперед, провів цей матч на високому рівні, поклавши чотири спроби та заробивши для своєї команди 28 очок.

Вже на п’ятій хвилині матчу рахунок став 14:0. Віталій Кузнєцов заніс спробу, а Мирослав Шуляк вдруге виконав реалізацію.

Майже кожні дві хвилини гравці «Поділля» заносили м’яч за залікову зону гостей. Андрій Шакура, Ігор Снісаренко, Вадим Сівак – перевага хмельничан зростала суттєва. А одна зі спроб Сівака була просто ефективною. Вадим поклав м’яча у стрибку.

Перший тайм завершився перемогою «Поділля» з рахунком 51:0.

Після перерви малюнок гри не змінився. І це при тому, що «Соколу» необхідно було заробити очки у матчі з «Поділлям», щоб збільшити свої шанси на бронзові медалі. Але львів’янам важко було зупинити господарів, які грали «на куражі».

«Соколу» так і не дозволили бодай раз занести спробу, а дві спроби заробити очки зі штрафного були неточними. У підсумку «Поділля» перемогло з рахунком 94:0.

Уже після матчу гравці регбійного клубу «Поділля» отримали срібні медалі чемпіонату 2018 року.

Нагадаємо, харківський «Олімп» офіційно оформив 14-й чемпіонський титул з регбі-15.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: