«Ігри нескорених»: українська збірна вперше братиме участь

«Ігри нескорених»: українська збірна вперше братиме участь

23 вересня у Торонто офіційно відкриють треті «Ігри нескорених»

«Ігри нескорених» - це міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку.

Організатори обіцяють вразити глядачів заходом небаченого масштабу. «Під час шоу сотні учасників, у тому числі військовослужбовці Збройних сил Канади, продемонструють приголомшливі виступи, майстерно поєднані із вишуканими церемоніями Параду Націй та підняття прапора», - зазначає організаційний комітет.

До основного складу української збірної входять 15 спортсменів, усі з яких проходили службу під час антитерористичної операції. Це люди віком від 22 до 50 років з різних куточків України. Багато хто з них є кандидатом у майстри або майстром з різних видів спорту, деякі брали участь в марафонах, півмарафонах, змаганнях з тріатлону IRONMAN або в марафоні морської піхоти США.

Разом із членами основної команди, до Канади з України прилетіли і 15 резервних спортсменів.

У Торонто «українські нескорені» будуть змагатися у шести спортивних напрямках: атлетика, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, плавання, стрільба з лука, і велоспорт на шосе. Першим змаганням, у якому за перемогу боротиметься українська команда, стане атлетика, і пройде воно вже 24 вересня.

Почесними гостями на церемонії буде Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко. Захід відвідає також прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо та засновник - змагань британський принц Гаррі. Делегацію США очолить Меланія Трамп.

Церемонія відкриття розпочнеться о 19:30 за місцевим часом (02:30 ночі 24 вересня за Києвом).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: