Євро-2016. У Держдумі пропонують розігнати збірну Росії з футболу

Держдумі запропонували розпустити збірну Росії з футболу. Ініціатором такого рішення виступив голова комітету з фізичної культури, спорту та у справах молоді Дмітрій Свищев, передає Р-Спорт.

«Леонід Слуцький в будь-якому разі хороший тренер. При чому тут взагалі Слуцький? Якщо футболісти не грають. Він же не говорив хлопцям стояти і нічого не робити, що вони в підсумку і зробили. У нас були найкращі тренери в світі, вони не можуть нічого зробити з нашими футболістами. Нашим футболістам добре грати у внутрішньому чемпіонаті. Звіт перед депутатами? Найкращий звіт – це те, що ми зараз бачили. Говорити тут нема про що. Треба все кардинально міняти, прямо розганяти всіх і починати з чистого аркуша. А звітувати безглуздо», – заявив депутат.

Як відомо, 20 червня російська збірна у Тулузі розгромно програла Уельсу з рахунком 0:3 і залишилася з одним очком на останньому місці в групі B, залишивши таким чином «Євро-2016». Валлійці набрали шість балів і фінішували першими, другими стали англійці (5 очок), третіми – словаки (4 очки).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: