Прем'єр-ліга. «Карпати» стартували у новому сезоні чемпіонату України з поразки

Прем'єр-ліга. «Карпати» стартували у новому сезоні чемпіонату України з поразки
Фото ФК «Карпати»

Матч з «Олександрією» завершився поразкою 0:2

Новий сезон для львівських «Карпат» стартував із домашнього протистояння з «Олександрією». 

Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

Поєдинок розпочався із атаки «зелено-білих». Після дриблінгу на куті штрафного майданчика, Олексій Гуцуляк пробивав – захисник «Олександрії» вчасно підставився під м’яч та відвід загрозу для своєї команди.

Гості намагались вирівняти статистику ударів по воротах суперника, а найліпший шанс не реалізував Сітало – вихід один на один з Кучинським завершився для нападника лише невдалим ударом. 

«Карпати» агресивно відповідали на нечасті атаки олександрійців, як правило, без значних проблем проходивши центральну частину поля. 

Відкрили рахунок у матчі та водночас забили дебютний для своєї команди гол у новому сезоні гравці «Олександрії». Андрій Цуріков здорово впіймав круглого на лінії штрафного майданчика та першим дотиком переправив його в нижній кут – 0:1.

За кілька хвилин, після затяжної атаки, гості подвоїли свою перевагу – Кучинський не впорався з ударом Віталія Пономаря. Скоротити відставання міг Хорхе Карраскаль, проте, плани колумбійця зіпсував Паньків – здійснивши крутий сейв. 

Матч проти добре знайомого суперника для «зелено-білих» завершився поразкою у два пропущених м’ячі: 0-2.

Нагадаємо, що у  понеділок в рамках розіграшу Прем'єр-ліги сезону-2018/19 відбудеться зустріч «Чорноморець» - «Олімпік».

А от поєдинки «Десна» - «Шахтар» і «Динамо» - «Ворскла» винесені на середу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: