Легенди футболу України та Грузії зіграють товариський матч у Львові

Легенди футболу України та Грузії зіграють товариський матч у Львові
Фото ФФУ

Поєдинок відбудеться на «Арені Львів»

16 червня у Львові на «Арені Львів» відбудеться футбольний матч між збірними України та Грузії серед ветеранів.

Початок – о 18:30, вхід вільний, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Зустріч найкращих футболістів минулих років присвячена зміцненню стосунків між двома країнами.

Поєдинки легенд футболу України та Грузії вже стали доброю традицією.

«До формування складу ми підійшли дуже відповідально, бо розуміємо, наскільки важливо гідно представити нашу країну та її футбол у міжнародному матчі», - сказав тренер «синьо-жовтих» Анатолій Дем’яненко.

«У нашому розширеному списку більше 80-ти гравців, і сформувати з них заявку на гру – справа не з легких. Попередню згоду на участь дали Сергій Ребров, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Василь Рац, Віталій Косовський, Сергій Нагорняк, Олег Шелаєв, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Віталій Рева та інші гравці. У рідному місті перед земляками зіграє Мирон Маркевич», - додав він.

У свою чергу керманич «червоно-білих» Александр Чивадзе обіцяє гідну зіркову відповідь. Минулого року на НСК «Олімпійський» зіграли Кахабер Каладзе, Георгій Деметрадзе, Леван Кобіашвілі, Александр Іашвілі, Гоча Джамараулі.

Майбутній матч між легендами України та Грузії стане четвертим за останні півтора роки. Українці двічі гостювали у Тбілісі, беручи участь у представницькому турнірі пам’яті Давіда Петріашвілі. В обох зустрічах удача посміхалася господарям.

А у травні минулого року грузинські футболісти завітали до Києва, на НСК «Олімпійський», де у присутності семи тисяч глядачів перемогу «синьо-жовтим» із рахунком 1:0 забезпечив влучний удар Сергія Назаренка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: