Легіонери збірної України у першій частині сезону-2018/19. Євген Коноплянка

Легіонери збірної України у першій частині сезону-2018/19. Євген Коноплянка

Для одного з лідерів збірної він видався неоднозначним

Першу частину саме клубного сезону-2018/19 півзахисник збірної України та німецького «Шальке» Євген Коноплянка навряд чи може занести собі в актив.

Ушкодження, дискваліфікація, перепади у ставленні до нашого футболіста тренерського штабу гельзенкірхенського клубу – усі ці чинники, чесно кажучи, зіпсували позитивні враження від виступів Коноплянки у складі «Шальке».

Уже у своєму першому сезоні офіційному матчі у складі рурської команди Євген заробив червону картку, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Утім, ближче до кінця вересня все нібито почало налагоджуватися, але внутрішні проблеми знову закрили перед Коноплянкою двері до основного складу «Шальке».

Правда, уся ця ситуація дивним чином розповсюджувалася лише на матчі бундесліги. Українець міцно засів у глибокому запасі команди в чемпіонаті, однак у той же час регулярно виступав у Лізі чемпіонів.

Цікаво, що справи «Шальке» на внутрішній арені всю першу частину сезону були кепські. Рік команда закінчила на 13-му місці, маючи в активі лише 18 пунктів.

Натомість у Лізі чемпіонів гельзенкірхенці заздалегідь забронювали собі місце в 1/8 фіналу, де вже в лютому зустрінуться з «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка.

Додамо, що перший поєдинок у 2019 році «Шальке» проведе 20 січня на власному полі проти «Вольфсбурга».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: