Леоненко: З Ісландією погано зіграли лідери збірної, але чомусь винен наймолодший

Леоненко: З Ісландією погано зіграли лідери збірної, але чомусь винен наймолодший
Віктор Леоненко

Експерт розкритикував гру національної збірної України.

Експерт програми «Великий футбол» на каналі «Футбол 1» Віктор Леоненко розкритикував гру збірної України у матчі проти Ісландії.

Як інформує офіційний сайт каналу, за словами Леоненка, для нього у матчі проти Ісландії не було нічого нового

«Ми як завжди тримаємо м'яч, контролюємо його, але моментів аж нуль. І тут немає чому дивуватися. Причина саме у тому, що ми контролюємо м'яч і не маємо моментів», - сказав він.

«Проти нас вийшли бійці, і навіть якщо вони програли б, то сказали: «Ну нічого, зате ми віддали всі сили». У першому таймі Ісландія дивилася, як ми граємо, а ми грали, як завжди. Хачеріді, Ракицький і П'ятов тримали м'яч, а моментів не було», - додав екс-гравець «Динамо».

Леоненко вважає, що спочатку винен лідер команди, потім тренер, а потім вся команда.

«А у нас погано зіграли лідери, але чомусь наймолодший винен. А від кого вимагати? Шевченко взагалі зник, його ніхто не критикує. Але, про всяк випадок, у нього 4 помічники, і ніхто з них не міг зрозуміти, що проти цих «індіанців» повинні були такі ж «індіанці» виходити», - зауважив він.

«Для Ісландії нормально програти, тому що вони «вмирають» на полі - їх завжди підтримають. А у нас одні зірки всюди, тільки вони один матч грають добре, а п'ять - погано», - підсумував Леоненко.

Нагадаємо, Ігор Суркіс сказав, що у збірній України сидять розумники, які радять, кого ставити, а кого - ні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: