Ліга чемпіонів. «Шахтар» переміг «Янг Бойз»

Ліга чемпіонів. «Шахтар» переміг «Янг Бойз»

Донецький «Шахтар» у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів переміг у Львові швейцарський «Янг Бойз» з рахунком 2:0.

Матч почався для «гірників" нервово. Господарі припустились кількох помилок у обороні під натиском атак швейцарців, однак змогли зберегти ворота «сухими» завдяки надійній грі Пятова.

Витримавши стартовий штурм від швейцарців, команда Фонсеки перехопила ініціативу та заволоділа м'ячем. Донеччанам вдавалось швидко проходити середню лінію суперника і знаходити шпарини у захисті швейцарців. 

На 27-й хвилині Бернард відгукнувся на класну передачу Фреда у центрі штрафного майданчика та чітко переграв голкіпера, відкривши рахунок.

Другий тайм пройшов під контролем «Шахтаря». А на 55-й хвилині свою команду підставив Вілотіч, який сфоливши на Бернарді, заробив друге попередження і достроково завершив матч.

Гра повністю перемістилась на половину поля гостей. Марлос створив для себе прекрасний момент: бразилець фінтами розхитав трьох опонентів, м'яко перекинув голкіпера, але влучив у стійку.

Проте незадовго після цього «Шахтар»  подвоїв перевагу. Марлос пасом знайшов Степаненка, який вже увірвався у штрафний суперників, та віддав на Селезньова. Євген забив у порожні ворота, лише кілька хвилин до того з'явившись на полі.

Варто відзначити гру Бернарда, який з приходом Фонсеки до керма команди, заграв на високому рівні і став одним з лідерів команди.

Ліга чемпіонів. Третій кваліфікаційний раунд. Перший матч

«Шахтар»  – «Янг Бойз» 2:0

Голи: Бернард, 27, Селезньов, 75.

«Шахтар» : П'ятов - Срна, Кривцов, Ордець, Ісмаїлі - Фред, Степаненко - Марлос, Бернард – Тайсон (Дентінью, 77), Едуардо (Селезньов, 71).

«Янг Бойз»: Мволо – Суттер (Хадергьонай, 81), Роча, Вілотіч, Лецякс - Раве, Саного, Бертоне, Сулеймані (Вютріх, 58) - Оаро, Герндт (Кубо, 49).

Попередження: Вілотіч, 24; Оаро, 70; Бертоне, 88. 

Вилучення: Вілотіч, 55 (повторне попередження).

Повторний матч відбудеться 3 серпня у Берні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: