Лікар збірної України: «Всі 23 футболісти здорові та готові зіграти з німцями»

Лікар збірної України: «Всі 23 футболісти здорові та готові зіграти з німцями»

Гравці збірної України знаходяться у хорошому фізичному стані.

Про у коментарі прес-службі ФФУ повідомили лікар збірної Сергій Дереповський та тренер з фізичної підготовки Віталій Шпанюк, які розповіли про збори команди, розпорядок дня та безпосередню підготовку до матчу з Німеччиною.

"Наприкінці чемпіонату відчувалась сильна втома у футболістів, зокрема у тих, чиї команди виступали в єврокубках", – каже лікар команди Сергій Дереповський.

Лікар збірної запевнив, що всі 23 футболісти здорові та готові сьогодні вийти на поле.

«Звичайно, що мікротравми мали місце, проте все було зроблено для того, щоб до матчів континентальної першості всі підійшли в оптимальному фізичному стані», - сказав Дереповський.

У свою чергу Шпанюк розповів про підготовку гравців збірної України, які виступають у чемпіонаті Росії.

«Жодних проблем з підготовкою немає, чемпіонати України та Росії закінчуються приблизно одночасно. Ці гравці пропустили лише частину  відновлювального збору і  брали участь у контрольних поєдинках під час другого збору», – зазначив Віталій Шпанюк.

«До фізичного стану футболістів претензій немає. Але все покаже гра. Нашим основним завданням напередодні Євро було привести всіх до спільного знаменника і ми це зробили», – зазначив тренер з фізичної підготовки Віталій Шпанюк.

Також, на думку фахівця, футболістам важливо не перегоріти в емоційному плані, адже зрозуміло, що суперник дуже сильний – чемпіон світу.

«Важливо, щоб сильна мотивація не завадила нашим футболістам розкритися і фізично, і технічно, і тактично. Це одне із найголовніших завдань тренерського штабу», - сказзав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: