Ломаченко зберіг лідерство в рейтингу кращих боксерів світу за версією авторитетного видання

Ломаченко зберіг лідерство в рейтингу кращих боксерів світу за версією авторитетного видання
Василь Ломаченко

Серед інших українських боксерів до рейтингу потрапив Олександр Усик

Український чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко втримав лідерство в рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією авторитетного порталу ESPN.

Згідно з червневим ранжиром, на друге місце піднявся чемпіон світу в першій напівсередній вазі Теренс Кроуфорд. Американець тим самим обійшов володаря трьох титулів чемпіона світу в середній вазі Геннадія Головкіна з Казахстану.

Місця з четвертого по 10-е відповідно займають Еррол Спенс, Майкі Гарсія (обидва - США), Наойя Інуе (Японія), Срісакет Сор Рунгвісаі (Таїланд), Сергій Ковальов (Росія), Деонтей Уайлдер (США), Ентоні Джошуа (Великобританія).

Серед інших українських боксерів до рейтингу потрапив чемпіон світу у важкій вазі WBC і WBO Олександр Усик, який займає 12-ту позицію позаду мексиканця Оскара Вальдеса.

Ломаченко був визнаний кращим боксером світу незалежно від вагової категорії за версією ESPN у травні.

Раніше українець нокаутував Хорхе Лінареса та заволодів поясом WBA у легкій вазі, чим завоював титули в трьох вагових категоріях за 12 поєдинків на профі-рингу, що є рекордним досягненням в історії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: