Мама Світоліної розповіла, чому донька відмовилася виступати за збірну України

Мама Світоліної розповіла, чому донька відмовилася виступати за збірну України
Еліна Світоліна. Фото: Getty Images for LTA

Канадсько-українські протистояння пройдуть 21 і 22 квітня в Монреалі

Перша ракетка України та четверта ракетка світу Еліна Світоліна відмовилася від виступу за нашу збірну у поєдинку Кубку федерацій проти Канади через проблеми зі здоров'ям.

Про це Експрес-online повідомила Олена Світоліна, мама та тренер титулованої тенісистки.

«Останній поєдинок проти Олени Остапенко у Маямі показав, що Еліна має проблеми зі здоров'ям.  Із таким станом здоров'я спортсменці не варто летіти на інший континент, адже тривалі авіаперельоти можуть ускладнити Еліні процес одужання. Тим паче, що наступний турнір з участю Еліни відбудеться в Німеччині», - сказала вона.

«Ми вирішили не летіти до Канади, а зосередитися на підготовці на європейському континенті. Еліна нині тренується в Лондоні. Ну, а наша збірна не повинна залежати від однієї тенісистки і зобов'язана обіграти Канаду без моєї доньки. Все-таки лідеркою канадської збірної є тенісистка, яка навіть не перебуває у топ-сотні світового рейтингу. Усі три наші гравці сильніші за лідерку збірної Канади», - підсумувала Олена Світоліна.

Нагадаємо, що до складу української дружини викликали трьох тенісисток.

Канадсько-українські протистояння пройдуть 21 і 22 квітня в Монреалі. Переможець дуелі збереже прописку у другому за рангом дивізіоні світового тенісу, а переможена команда вилетить до третього ешелону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: