«Маріуполь» мінімально переміг «Арсенал-Київ» (відео)

«Маріуполь» мінімально переміг «Арсенал-Київ» (відео)
Фото взяте з сайту 24tv.ua

Підопічні Олександра Бабича завдали «Арсеналу» третьої поразки поспіль

У матчі 14-го туру чемпіонату України з футболу «Маріуполь» завдяки голу Владислава Вакули переграв «Арсенал-Київ».

Перший тайм виправдовував усі стереотипи про сучасний український футбол – все було повільно, нудно й з великою кількістю боротьби. 

Другий тайм вийшов більш динамічним. Протягом 54-60 хвилин рахунок кілька разів міг змінитися: спочатку Піхальонок претендував на пенальті (але його там не було), потім Семенюк запоров вихід віч-на-віч із Гальчуком, після цього Сітало парирував перед собою щільний удар Піхальонка, а Сітало врятував при виході Борячука на ударну позицію.

Команди ще довго продовжували втрачати моменти, однак «Маріуполю» вдалося уникнути ганебної нічиї. На 82-й хвилині Вакула отримав передачу від Піхальонка, красиво прибрав Лолу та з гострого кута пробив повз Сітала точно у ворота – 1:0. Даний гол виявився єдиним у матчі.

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 14-го туру

«Маріуполь» - «Арсенал-Київ» - 1:0

Гол: Вакула, 82.

«Маріуполь»: Гальчук - Тищенко, Чоботенко, Яворський, Демірі (Кирюханцев, 90) - Федорчук (Ігнатенко, 61), Піхальонок - Чурко (Зубков, 61), Мишньов, Вакула - Борячук

«Арсенал-Київ»: Сітало - Насонов, Сагуткін, Акакпо, Дубінчак - Домбровський, Вакулко - Лола, Фещук, Єрмаченко (Семенюк, 46) - Акулінін

Таким чином, «Маріуполь» набрав 20 очок та піднявся на п'яту позицію у турнірній таблиці, в той час як «Арсенал-Київ» залишився на останньому місці, маючи у активі сім очок. Втім, конкуренти обох команд свої матчі ще не зіграли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: