Майк Тайсон розповів про жорсткий бій з сімома повіями

Майк Тайсон розповів про жорсткий бій з сімома повіями
Тайсон розповів про бій, за який йому стидно
Фото - ESPN

Як відмовитись від кокаїну - рецепт від Тайсона

Легендарний боксер розповів епізод історії свого падіння.

Відкрив душу (вкотре) Майк Тайсон виданню The Sun, ласому до таких оповідок:

«Я лежав на ліжку в готельному номері. Завжди намагався зробити так, щоб я залишався не один: поруч повинна бути хоча б повія, хоча б собака. Це були дійсно темні часи. Я лежу в номері, зі мною сім жінок, трохи морфіну, зі мною мій кокаїн, мої таблетки для потенції, моя марихуана, мій Hennessy.

Це була нижча точка в моєму житті, тому що на мене напала параноя, я думав, що ці жінки хочуть пограбувати мене, хочуть підставити. Я почав бити їх. Все було як в темряві, але у мого вчинку була мета. Я більше не хотів віддавати їм ні частинки моєї душі.

Такий мій диявол, і ось я перебуваю [в номері], я закрився на самоті. Ніхто не говорить мені, що я вживаю занадто багато. Такий диявол, і він переміг. Я вигнав усіх. Я лежав, не заплющуючи очей, весь спітнів. Дуже радий, що вижив; дивно, що моє серце не розірвалося на частини. Більше ніякого кокаїну. З тих пір - ніякого кокаїну».

Нагадаємо, надзвичайно талановитий боксер змарнув велику частину свого таланту, проте все одно лишився легендою. Проте не лишився багатим, адже більшу частину свої космічних заробітків він розтринькав. Нині Тайсон хапається за будь-які заробітки - рекламує букмекерів і навіть планує відновити боксерську кар’єру. Між, іншим, незабаром йому виповниться 54 роки.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: