Рой Джонс вів переговори про бій с Тайсоном

Рой Джонс вів переговори про бій с Тайсоном
Дві легенди так і не натовкли одне одному пики
Фото - соцмережі

У дні вимушеного карантину спливають просто сенсаційні факти

Про неймовірний варіант розповів ексчемпіон світу в двох вагових категоріях Андре Уорд.

Справа була в 2003 році, коли важковаговик Тайсон йшов по нисхідній, а Рой Джонс був у праймі. Рой Джонс в 2003 наважився на стрибок у важкий дивізион й переміг чемпіона WBA - Джона Руїза. Вайлуватий Руїз всі раунди пробігав ха Джонсом, але жодного разу тоді нормально не влучив.

«На столі була пропозиція про бій з Тайсоном, думаю, що має рацію, коли говорю, що Джонсу гарантовано перепало близько 40 мільйонів доларів, - наводить слова Уорда Boxingnews24. - Тайсон тоді був не зовсім Тайсоном. Він все ще був небезпечний, але вже не тим Майком. Думаю, що промоутери працювали над цим. Чув, що Рой хотів більше грошей».

Нагадаємо, що колишній володар титулу абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Майк Тайсон провів останній бій в 2005 році. Нині йому 53 роки.

Ексчемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Рой Джонс востаннє боксував в 2018-м. Й задовге продлвження кар’єри вбило його репутацію та перетворило на клоуна та свадібного генерала. Нині 51-річний боксер намагається відмитись від співпраці з росіянами.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: