На етапі кадетського циклу з фехтування в Австрії українські шпажистки здобули бронзу

На етапі кадетського циклу з фехтування в Австрії українські шпажистки здобули бронзу

Путівку у фінал українки програли Угорщині

Жіноча збірна України у складі Катерини Чорній, Софії Шавіньї, Дар'ї Садової й Анастасії Зеленцової виграла бронзові медалі на етапі кадетського циклу в австрійському Клагенфурті.

В 1/16 фіналу українки здобули перемогу над Грецією (45:38), опісля вибили з боротьби команду Угорщина-2 (45:34), розібралися зі Швейцарією (45:32).

У поєдинку за потрапляння у фінал вони не впоралися з майбутніми чемпіонками турніру – угорками, програвши з рахунком 30:45, інформує офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

У бою за бронзові медалі наші шпажистки зустрілися з румунками. По ходу зустрічі Зеленцова, Садова, Чорній і Шавіньї програвали десять уколів. До передостаннього поєдинку відставання від збірної Румунії становило чотири пункти - 32:36.

У фінальному бою Чорній – Енаке українка змогла завдати 11 уколів проти шести у суперниці та здобути перемогу для збірної України з мінімальною перевагою - 43:42.

Для українських шпажисток це вже друга бронза у сезоні. До цього українки стали третіми на етапі кадетського циклу у Сербії.

У командній першості серед юнаків відразу дві збірні змогли пробитися в 1/4 фіналу, але далі пройти українцям не судилося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: