Найкращим тренером 24-го туру Прем'єр-ліги назвали наставника «Зорі»

Найкращим тренером 24-го туру Прем'єр-ліги назвали наставника «Зорі»

Саме Юрія Вернидуба відзначили експерти

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу проаналізувало підсумки чергового туру української Прем’єр-Ліги

Лауреат 24-го ігрового дня – головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб, інформує офіційний сайт організації.

Його підопічні обіграли «Верес» і зрівнялися за очками з «Ворсклою», потіснивши її з третього місця за додатковими показниками.

«Це був один із низки особливо відповідальних матчів у боротьбі за медалі, тож немає нічого дивного, що перед луганцями було завдання винятково перемагати. Здобута мінімальна звитяга примножилася синхронними невдачами безпосередніх конкурентів у боротьбі за бронзу, яким за календарем належало завітати в гості до грандів», - йдеться у поясненні об’єднання тренерів.

«Відразу кількох втрат зазнали луганці напередодні виїзду до Львова. І якщо юний Сухар ще не встиг здобути визначальну роль у новому для себе колективі, то хвороби Опанасенка й Андрієвського змусили тренерський штаб внести оперативні зміни в ігрові побудови. На щастя, можливості для цього були, до того ж, «Зоря» вирізняється здоровою ротацією, тому більшість гравців мають регулярну практику та перебувають у бойовому настрої», - додається.

Зазначається, що, починаючи з номінальної схеми 4-2-3-1, «Зоря» дуже часто перебудовується прямо по ходу гри.

«Починаючи з осені, підопічні Вернидуба програвали у чемпіонаті лише грандам. А перемога над «Вересом» на виїзді цінна ще й тим, що до цього рівняни не програвали на «Арені Львів» вісім матчів з вересня минулого року», - підсумовується.

Лауреат 24-го ігрового дня у номінації «Тренер туру» Прем’єр-ліги Юрій Вернидуб («Зоря») отримав середній бал 4,6.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: