Організатори «Дакара» хочуть провести наступну гонку у трьох країнах

Організатори «Дакара» хочуть провести наступну гонку у трьох країнах

Саме такий формат їм подобається найбільше

Директор «Дакара» Етьєн Лавінь захотів, щоб ралі-рейд 2020 року відбувся у трьох країнах із різноманітністю місцевості, і при цьому не пообіцяв повернутись до Південної Америки.

Перед гонкою 2019 року «Дакар» залишився з маршрутом, який повністю пролягав у Перу, у той час як Чилі, Еквадор і Болівія не змогли досягти домовленості з організаторами ASO у середині минулого року.

Існувала і подальша нестабільність, оскільки перуанський уряд, як повідомлялося, у червні непокоївся щодо витрат, перш ніж нарешті вирішив знову прийняти легендарну подію.

Наразі організатори стикнулися з проблемою визначення маршруту на «Дакар»-2020, який пов'язували з поверненням до Африки.

Згідно зі словами Лавіня, короткострокове майбутнє події досі висить у повітрі, однак найкращим результатом було б повернення до моделі за участі трьох країн.

«На жаль, я не можу передбачити майбутнє «Дакара» на цей момент. Я не можу казати про речі, яких не знаю. І це не добре. Я хотів би сказати, де ми поїдемо у 2020-му, але не можу», - сказав він.

«Для мене ідеальним форматом є подія 2018 року, через три країни, три типи географії, різні етапи – я сподіваюся отримати подібний коктейль з декількома інгредієнтами, тому що це дає нам шанс більше здивувати гонщиків», - додав Лавінь.

Після запитання про те, Африка чи Південна Америка стане більш імовірним континентом наступного року, Лавінь додав: «Надзвичайно важко сказати, тому що ситуація у Південній Америці протягом кількох років різко змінилася у негативний бік».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: