Організатори поєдинку Усик – Гук в Україні очікують близько 30 тисяч глядачів

Організатори поєдинку Усик – Гук в Україні очікують близько 30 тисяч глядачів

Організатори можуть очікувати, що бій чемпіона світу українця Олександра Усика та Марко Гука з Німеччини прийдуть подивитися близько 30 тисяч уболівальників

Генеральний директор боксерської компанії K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк заявив, що дата бою чемпіона світу за версією WBO у першій важкій вазі українця Олександра Усика та Марко Гука з Німеччини в 1/4 фіналу World Boxing Super Series ще остаточно не визначена, а також розповів, де в Україні може відбутися цей поєдинок.

За словами Красюка, організатори мають право очікувати, що поєдинок прийдуть подивитися близько 30 тисяч уболівальників.

«Якщо вдасться здійснити все задумане, то поєдинок Усика пройде на початку вересня. Київський Палац спорту для цього бою не підійде, оскільки місткість арени занадто мала. Є НСК «Олімпійський», стадіон «Динамо». Думаю, ми можемо очікувати на близько 30 тисяч осіб. Бій викликає великий інтерес в Україні. По-перше, Усик - володар поясу WBO, чемпіон світу, олімпійський чемпіон, Гук - багаторазовий екс-чемпіон світу. Думаю, багато людей захочуть у вихідні приїхати до Києва й насолодитися цією подією», - заявив гендиректор K2 Promotions Ukraine.

Нагадаємо, поєдинки 1/4 фіналу World Boxing Super Series пройдуть у вересні-жовтні 2017 року, а ім'я нового абсолютного чемпіона світу і трофею Мухаммеда Алі стане відомо у травні 2018 року. Тріумфатор Суперсерії також заробить близько $10 млн. У цілому ж призовий фонд турніру складе $50 млн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: