Пауза в Прем’єр-лізі: як команди проводять канікули

Пауза в Прем’єр-лізі: як команди проводять канікули
Українська Прем'єр-ліга

Тільки шість команд УПЛ вирішили провести у вільний від офіційних ігор уїк-енд спаринги

Пауза в чемпіонаті України, пов'язана з матчами збірних, триває. Ігровий марафон відновиться тільки через тиждень - 31 березня, трьома матчами 25-го туру, і продовжиться 1 квітня, коли відбудуться ще три поєдинки.

Клуби Української Прем'єр-ліги після 24-го туру (17-18 березня) надали своїм футболістам кілька вихідних - хтось відпочивав два дні, більшість - три. До тренувальної роботи елітні колективи приступили 21-22 березня.

Цікаво, що тільки шість команд УПЛ вирішили провести у вільний від офіційних ігор уїк-енд спаринги. У їх числі немає «Шахтаря» і «Динамо». Однак якщо грандів можна зрозуміти, адже вони делегували в різні збірні велику кількість футболістів, то інших - складно, адже після старту весняної частини сезону їм вдалося зіграти тільки п'ять-шість поєдинків.

Отже, хто ж перевірить сили в повноцінних матчах? Вже сьогодні, 24 березня, спаринги проведуть: «Сталь», яка в Щасливому (Київська область, початок - о 13:00) прийме молодіжний склад «Шахтаря», а також «Карпати», які у Львові о 14:00 перевірять сили в грі зі «Львовом».

Решта проведуть спаринги 25 березня, причому два клуби УПЛ зіграють між собою: «Зоря» в Запоріжжі, на стадіоні «Торпедо» (о 14:00) прийме «Олександрію». В цей же день «Ворскла» в Полтаві буде чекати в гості «Дніпро-1» (матч запланований на 11:30).

Більш спрощений варіант вибрав «Верес», який вирішив зіграти з власним «дублем». З точною датою і часом проведення цього спарингу рівненська команда на ранок суботи (24 березня) ще не визначилася.

Чотири команди Прем'єр-ліги запланували на час паузи в чемпіонаті України лише тренувальну роботу. «Маріуполь», «Олімпік», «Зірка» і «Чорноморець» віддали перевагу три дні після матчів 24-го туру відпочити, а потім займатися на своїх базах.

Нагадаємо також про грандів. «Шахтар» після поєдинку з «Маріуполем» в Харкові (18 березня) отримав пару вихідних, після чого провів дводенну тренувальну сесію і знову пішов у короткострокову відпустку (з 23-го по 25 березня). 26-го числа підопічні Паулу Фонсека відновлять повноцінну роботу і підготовку до матчу з «Зорею.

«Динамо» 24 березня, запланувало провести «двосторінку», в якій між собою зіграють змішані команди - молодь з основними футболістами. У неділю, 25-го числа у «біло-синіх» вихідний, а вже з 26 березня столична команда буде готуватися до поєдинку з «Маріуполем». У середу, 28-го числа, до «Динамо» приєднаються футболісти, які від'їжджали грати за свої збірні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: