Перед зустріччю із «Динамо» СК «Дніпро-1» вперше в історії виграв матч у «Дніпра»

Перед зустріччю із «Динамо» СК «Дніпро-1» вперше в історії виграв матч у «Дніпра»

СК «Дніпро-1» у доброму настрої підходить до кубкової битви

СК «Дніпро-1» не залишив шансу «Металісту 1925» скоротити відставання у боротьбі за перше місце, взявши гору у матчі 25-го туру над сусідами з ФК «Дніпро».

Цей успіх став прем'єрним у дніпровському дербі для новоствореного СК.

Матч тримав у напрузі з перших хвилин. Номінальні господарі, які програвали супернику у досвіді, відразу ж почали діяти другим номером.

Але саме ФК «Дніпро» створив найкращий момент тайму: після удару Михайленка з меж штрафного м'яч потрапив у руку Сафронову. Призначити пенальті у компенсований час у рефері духу не вистачило.

Відразу ж після перерви «Дніпро-1» забив. Привів до успіху один з незліченних кутових на ворота Баштаненка: Логінов скинув, а Поплавка знайшов можливість проштовхнути м'яч за лінію воріт.

Після пропущеного номінальні господарі постаралися перебудуватися на більш атакувальну модель гри. І якщо зі швидкістю все було в порядку, то агресії попереду та майстерності молоді не вистачало.

Але вони зрівняли рахунок: під час кутового Киричук на дальній штанзі залишився без нагляду та пробив у ворота.

Однак вистояти їм вдалося лише п'ять хвилин, після чого лідер групи забив ще раз. Знову гол прийшов після кутового, на цей раз Супряга спиною до воріт ударом через себе відправив снаряд у ціль.

СК «Дніпро-1» продовжив свою безпрограшну серію до шести матчів, залишаючись на першому місці, й у доброму настрої підходить до кубкової битви з «Динамо».

ФК «Дніпро» - СК «Дніпро-1» - 1:2 (0:0)

Голи: Киричук 78 - Поплавка 48, Супряга 83.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: