Перша ліга. «Арсенал» несподівано програв «Руху», «Полтава» виграла у «Дніпра». Матчі 24-го туру

Перша ліга. «Арсенал» несподівано програв «Руху», «Полтава» виграла у «Дніпра». Матчі 24-го туру
Фото ФК «Рух»

Після чергового туру у Першій лізі лідерство «канонірів» вже не здається таким беззаперечним

Винниківський «Рух» стає незручним суперником для київського «Арсеналу». Підопічні Андрія Кікотя, приймаючи киян на львівському стадіоні «Україна», відсвяткували перемогу.

Господарі намагалися діяти першим номером, атакували великими силами, пресингували на половині поля суперника, змушуючи його помилятися, інформує офіційний сайт ФФУ.

Рахунок на 23-й хвилині відкрив стопер Дуць, скориставшись передачею одного з братів Баранців (Бориса) та вправно пробивши головою.

Лише наприкінці матчу гості могли врятуватися від поразки. Але спочатку союзником господарів після удару Батальського стала штанга, а потім на висоті виявився воротар Ільющенков.

Заминкою лідера відразу ж скористався найближчий із переслідувачів – «Полтава», яка у напруженій боротьбі взяла гору над «Черкаським Дніпром» (2:1) і скоротила відставання від «Арсеналу».

Очікувано «Інгулець» виявився сильнішим за ще одного аутсайдера – «Кремінь» (2:0). А от ще один претендент на підвищення у класі, «Колос», доволі несподівано поступився «Балканам».

Завершувався 24-й тур поєдинками у Харкові та Лютежі, де у ролі господаря виступала «Десна». «Геліос» ще до перерви змушений був уперше капітулювати у матчі із «Сумами». Диктували умови «містяни» й у другому таймі та довели справу до розгрому – 4:0.

У свою чергу, футболісти «Десни» вийшли вперед у поєдинку з «Авангардом» вже на 15-й хвилині після точного удару Фаворова. Після перерви двічі псував настрій гостям Філіппов, але останнє слово залишилося за Іващенком, який забив гол престижу. Чернігівці продовжують гонитву за лідерами.

87877

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: