Перша ліга. «Арсенал» повертає одноосібне лідерство, «Інгулець» виходить на друге місце

Перша ліга. «Арсенал» повертає одноосібне лідерство, «Інгулець» виходить на друге місце
Фото ПФК «Суми»

У Першій лізі відбувся 29-й тур

Суперництво у Першій лізі вже вийшло на фінішну пряму, а виступи більшості учасників нагадують гойдалку.

З-поміж них стабільністю вирізняється хіба що «Інгулець», який цього року ще не втрачав очок, що дозволило йому надолужити прогаяне в осінній частині першості, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Якщо до початку другої частини змагань експерти розглядали «Інгулець» як одного з потенційних учасників перехідних поєдинків, то тепер він, якщо не збавить темп, сміливо може розраховувати на завоювання прямої путівки до Прем’єр-ліги.

У черговому туру мінімальна перевага «Інгульця» над «Волинню» дозволила команді вийти на друге місце.

До протистояння у Миколаєві лише однієї поразки у другій частині сезону зазнала «Полтава», яка теж націлилася на підвищення в класі.

«Полтава» відкрила рахунок, і здавалося, що гості, які володіли ініціативою, свого вже не упустять. Тим більше, що на 76-й хвилині вони здобули право на пробиття пенальті, але Олександр Ковпак влучив у перекладину. І відразу ж миколаївець Сергій Герасимець реалізував пенальті та зрівняв рахунок, а невдовзі він же оформив дубль, принісши господарям вольову перемогу.

Водночас, київський «Арсенал» доволі легко взяв гору над «Жемчужиною» завдяки влучним «пострілам» Джемаля Кізілатеша й Олександра Єрмаченка та повернув одноосібне лідерство.

Докладає відчайдушних зусиль для того, щоб втрутитися у суперництво за перепустки до Прем’єр-ліги, й «Десна». У 29-му турі чернігівська команда обіграла ПФК «Суми» - 2:0.

1356573

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: