Потужний матч Кравцова та дабл-дабл Корнієнка. Результати українців за кордоном

Потужний матч Кравцова та дабл-дабл Корнієнка. Результати українців за кордоном
В'ячеслав Кравцов робить данк

Українські баскетболісти провели чергові матчі у європейських чемпіонатах

Капітан збірної України В’ячеслав Кравцов вийшов у старті й отримав 31 хвилину ігрового часу в матчі, у якому його «Фуенлабрада» вдома здолала «Обрадойро» ( 84:83).

За відведений ігровий час український центровий набрав 14 очок, зробив 4 підбирання, 2 передачі, 2 перехоплення та 2 блок-шота при 2 фолах та 2 втратах. Рейтинг ефективності українця становив 24 бали – найкращий показник в команді.

«Бреоган» бігмена збірної України Володимира Геруна на виїзді поступився «Барселоні» Артема Пустового – 80:94, інформує офіційний сайт ФБУ.

Герун, вийшовши у старті, відіграв 21 хвилину, набрав 7 очок і зробив 4 підбирання при 1 фолі (РЕ +9). Артем Пустовий до заявки каталонців на цей матч не потрапив.

Форвард збірної України та іспанського «Гіпускоа» В’ячеслав Бобров відіграв 12 хвилин у домашньому матчі проти «Манреси» (85:91). Українець набрав 4 очки, зробив 2 підбирання, 2 передачі та 2 перехоплення при 1 втраті та 2 фолах (РЕ +5).

Захисник національної збірної України Олександр Липовий набрав 11 очок у домашньому матчі чемпіонату Греції проти «Олімпіакоса», в якому його «Промітеас» поступився з рахунком 77:80.

Липовий, вийшовши у старті, відіграв 28 хвилин, набрав 11 очок, зробив 5 підбирань, 4 перехоплення та передачу при 3 фолах та 3 втратах (РЕ +7).

Ще один захисник Богдан Близнюк, вийшовши з лави, відіграв 31 хвилину в матчі, у якому його «Бней Гарцлія» поступився у матчі ізраїльської першості «Маккабі» Ашдод (73:94). Українець набрав 14 очок, зробив 4 підбирання, 2 передачі, перехоплення та блок-шот при 1 фолі та 2 втратах (РЕ +10).

Максим Корнієнко оформив дабл-дабл в матчі румунської першості, в якому його «Пітешті» на виїзді поступився «Ораді» (76:82). Українець вийшов у старті та відіграв 31 хвилину, додавши до активу 14 очок, 11 підбирань і блок-шот при 2 втратах та 4 фолах (РЕ +16).

Ще один український бігмен Андрій Агафонов відіграв 31 хвилину в матчі чемпіонату Угорщини, в якому його «ЗТЄ» на виїзді поступився з рахунком 69:71.

Розпочавши матч з перших хвилин, Агафонов набрав 8 очок, зробив 5 підбирань, 2 передачі та блок-шот при 1 втраті та 2 фолах (РЕ +10).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: