Прем'єр-ліга. «Чорноморець» сенсаційно обіграв «Динамо»

Прем'єр-ліга. «Чорноморець» сенсаційно обіграв «Динамо»

Безвиграшна серія «Динамо» в чемпіонаті становить вже три матчі

В Одесі на стадіоні «Чорноморець» відбувся заключний матч 12-го туру Прем'єр-ліги, в якому «Чорноморець»  приймав «Динамо».

Команди знаходяться на різних полюсах таблиці. Одесити перед цим туром посідали останнє місце в турнірній таблиці, а «Динамо» знаходиться на другій сходинці.

Перший тайм шокував шанувальників «біло-синіх». На 14-й хвилині півзахисник господарів Кирило Ковалець точно пробив у дальній кут, відкривши рахунок. На 21-й хвилині гравці «Динамо» допустили обрізку на подструпі до своєї штрафної, чим скористалися гравці «Чорноморця». Васін зробив передачу на Хобленка, і той відправив другий м'яч у сітку воріт «Динамо».

Кияни, які грали без ряду ключових гравців (Хачеріді, Циганков, Віда), вирушили на штурм воріт господарів у другому таймі. Олександр Хацкевич зробив ряд замін - одночасно на полі знаходилися чотири нападники. Все, що вдалося зробити динамівцям, - забити один гол, автором якого став Артем Кравець.

Безвиграшна серія «Динамо» в чемпіонаті становить вже три матчі. Свій наступний матч кияни проведуть 19-го жовтня 2017 року вдома проти швейцарського «Янг Бойз» у рамках 3-го туру групової стадії Ліги Європи.

Прем’єр-ліга України з футболу

Матч 12-го туру

«Чорноморець» - «Динамо» - 2:1

Турнірна таблиця станом на 15 жовтня:

Standings provided by Sofascore LiveScore


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: