Прем’єр-ліга. «Шахтар» несподівано розходить нічиєю зі «Сталлю» та знову втрачає очки

Прем’єр-ліга. «Шахтар» несподівано розходить нічиєю зі «Сталлю» та знову втрачає очки

Лідер УПЛ не зміг впоратися з останньою командою в турнірній таблиці

«Шахтар» в 14-му турі УПЛ сенсаційно втратив очки в поєдинку проти «Сталі» (1: 1).

У першому таймі моментів було вкрай небагато. «Шахтар» швидко відкрив рахунок завдяки гарній атаці з правого флангу. Бутко прострілив, Феррейра в дотик відправив м'яч у ближній кут, зігравши на протиході голкіпера гостей Пенькова.

Після того, як гірники забили гол, дощ, що йшов з самого початку матчу, все більше і більше посилювався і до кінцівці тайму перетворився у справжню зливу. Можливо, цей фактор, або ж щось інше завадило тому, що гірники активніше діяли в атаці. В результаті тайм завершився досить нудно, незважаючи на те, що по такій погоді командам варто було б частіше бити здалеку.

У другому таймі гості почали діяти менш боязко і намагалися при першій-ліпшій можливості виходити в контратаки. «Шахтар» кілька разів мав можливість розіграти небезпечні атаки, але в кінці кінців догрався, дозволивши відігратися «Сталі». На 66-й хвилині Обрадович, отримавши велику кількість часу, відібрав м'яч і пробив. Шевченко пропустив м'яч під воротарський кут. Очевидно, голкіпер виявився не готовий до того, що суперник ризикне пробити.

Пропустивши, гірники кинулися забивати переможний м'яч. Але прокинулися донеччани вкрай пізно. «Сталь» якісно закрилася на своїй половині поля і не дала номінальним господарям зробити нічого.

Сценарій матчу першого кола, в якому гірники вирвали перемогу на останніх секундах не вдався. Однак «Шахтар» зробив все для того, щоб «Сталь» здобула нічию.

Вальяжна і академічність гра вже давно неприпустимі в чемпіонаті, але Паулу Фонсека і його тренерському штабу, очевидно, до цих пір не вдається донести це до своїх підопічних.

Нагадаємо, що П’ятов вперше в сезоні залишився на лаві запасних «Шахтаря».

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

14-ий тур

«Шахтар» - «Сталь» - 1:1


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: