Президент WBC закликав українського боксера чекати титульного поєдинку

Президент WBC закликав українського боксера чекати титульного поєдинку
Гвоздик чекає шансу битися за чемпіонський пояс. Фото: Boxnews

Маурісіо Сулейман хоче перевірити відданість українця

Президент WBC Маурісіо Сулейман закликав українського боксера Олександра Гвоздика чекати титульного поєдинку.

Представник Північноамериканської федерації боксу (NABF) заявив, що другий номер рейтингу WBC Гвоздик готовий до титульного поєдинку.

«Олександр Гвоздик міг отримати можливість битися за вакантний титул чемпіона WBO, але він хоче битися за пояс WBC. Він знає, що йому потрібно провести деякі бої щоб завоювати цю можливість, але його менеджер Егіс Клімас наполягає на тому, що Гвоздик хоче отримати пояс саме WBC. Я хочу заявити, що Гвоздик був би дуже гордий битися за титул цієї організації», - заявив він.

На це президент WBC Маурісіо Сулейман відповів по-філософськи. Мексиканець заявив, що хоче перевірити відданість боксера і навів приклад Еріка Моралеса.

«Прошу передати Гвоздику мою подяку за відданість. Це дуже важливо в наш час. Ерік Моралес був обов'язковим претендентом два роки, але він чекав зі спокоєм і довіряв WBC. Моралес пройшов через важливий процес і став одним з найбільш великих мексиканських чемпіонів», - зазначив Сулейман.

«Зараз дуже легко знайти можливості стати чемпіоном світу. Ті боксери, які швидко прогресують, проспекти, які йдуть дорогою WBC з відданістю. Вони заслуговують повагу з боку WBC. Передайте це менеджеру Гвоздика і йому самому», - додав президент WBC.

Як відомо, раніше Гвоздик очолив рейтинг WBO, посунувши відомого російського боксера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: