Роберто Манчіні: У нас багато нічиїх, я вже втомився від них

Роберто Манчіні: У нас багато нічиїх, я вже втомився від них
Роберто Манчіні

Тренер збірної Італії прокоментував нічию з командою України

Головний тренер збірної Італії поділився з представниками ЗМІ враженнями від гри своєї команди в контрольному матчі з Україною.

Фахівець зауважив, що вже втомився від нічийних результатів.

«Ми повинні бути злішими й завжди йти вперед, бути більш агресивними в атаці. Матчі виграються лише завдяки голам, через злість. Ми повели в рахунку, але як тільки розслабилися, отримали гол у свої ворота. Я задоволений нашими гравцями і, зокрема, нашими дебютантами. Помилки роблять усі, але все одно хлопці молодці, вони зіграли добре. Нам не вистачило переможного голу, тому я трохи розчарований. Команда переживає складний період, але показала хорошу гру», - сказав він.

«Три форварди? Ця схема діяла добре, ми її використовували вперше, і, на мій погляд, вона спрацювала. Дійсно, у нас багато нічиїх, я вже теж втомився від них. Це наслідки кризи, яка почалася два місяці тому. Але я сподіваюся, що в неділю вона закінчиться, і ми покажемо свій найкращий футбол. Різниця між першим і другим таймом була помітна, заміни нас трохи підвели», - цитує Манчіні прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, матч Італія - України завершився внічию 1:1.

Наступний матч збірної України відбудеться 16 жовтня в Харкові з командою Чехії в межах Ліги націй (початок - о 21.45).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: