Шевченко прокоментував перемогу збірної України над Словаччиною у Лізі націй

Шевченко прокоментував перемогу збірної України над Словаччиною у Лізі націй
Фото надане сайтом xsport.ua

За словами наставника, зі словаками потрібно було терпіти і не ризикувати

Тренер збірної України Андрій Шевченко в ефірі каналу «Футбол 1» прокоментував перемогу над Словаччиною.

«Знали, що Словаччина дуже збалансована команда. Знали, що гра буде важкою і в'язкою. Вдячний хлопцям. У плані психології після хорошого матчу з чехами було важливо відновитися. Потрібно було терпіти і не ризикувати.

Просили гравців не робити необачних передач, грати компактно і повертатися при втраті м'яча, а моменти прийдуть. Дивилися по хлопцям, якщо хтось втомився, то його потрібно замінити.

Пенальті Ярмоленка? Він раніше їх виконував і забивав. Є два-три гравці, які б'ють пенальті. Зі словаками було важко атакувати. У них є швидкі гравці, які можуть контратакувати.

Вдячний команді, яка правильно виконала установку. Просили гравців тримати лінію вище і звужувати коридор. При будь-якій передачі у середину у Гамшика було дуже мало простору.

Для мене було важливо правильно підготуватися до гри. Важко грати за порожніх трибун, але підтримка за стадіоном все-таки була.

Плани на найближчі матчі? Нас цікавить не тільки турнір, але і робота з командою. Потрібно постійно випробовувати нові речі. Награвати нові зв'язки і зміцнювати старі. Якщо є якесь вікно, потрібно працювати»,- зазначив український спеціаліст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: